Friss hírek

betöltés...

Bemutatkozás

A MACEI Kft. célja mihamarabb eljuttatni a hiteles céginformációkat azokhoz a tudatos cégvezetőkhöz, akik tisztában vannak vele, hogy az információ olyan érték, ami felgyorsult világunkban sokszor sorsdöntő fontosságú. Sokan ma nem tudnak elég időt és energiát szánni arra, hogy körültekintően válasszák meg üzletfeleiket, pedig egy-egy rossz döntés súlyos anyagi veszteségeket is okozhat.

Mi ettől szeretnénk megkímélni a cégvezetőket, és egy olyan átfogó céginformációs rendszert kínálunk nekik, aminek a segítségével gyorsan és felesleges utánajárások nélkül juthatnak hiteles céginformációkhoz – legyen szó akár jelenlegi vagy jövőbeni üzleti partnereikről, vagy a konkurenciáról. Így szinte azonnal megkaphatják a megfontolt döntéshozatalhoz szükséges valamennyi információt.

Felhívjuk meglévő és leendő üzleti partnereink és cégünk iránt érdeklődők figyelmét, hogy cégünk nem állami vagy önkormányzati költségvetési intézmény, hanem gazdasági vállalkozás.

 Budapesti irodánk telefonos ügyfélszolgálata azonnal áll rendelkezésükre, hogy a cégvezetőkhöz eljuthassanak ezek a hiteles céginformációk.