Friss hírek

betöltés...

GY.I.K

Milyen esetekben szükséges vagy érdemes cégkivonatokat lekérni?

Sokféle hivatali ügyintézés során szükség lehet az adott cég hiteles vagy közhiteles cégkivonatára, vagy a pénzügyi mérlegre. Például hiteligénylésnél, pályázatok benyújtásánál gyakran van rájuk szükség. Emellett akkor is érdemes igénybe venni céginformációs szolgáltatásunkat, ha szeretne jelenlegi vagy leendő üzleti partnereiről megbízható információkhoz jutni.

Mi a különbség a hiteles és a közhiteles cégkivonat között?

Megjelenését, és a tartalmazott információkat tekintve a két dokumentum megegyezik, a különbség az, hogy a közhiteles cégkivonaton rajta szerepel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium pecsétje, a hiteles cégkivonaton pedig nincs rajt ez a pecsét. A közhiteles dokumentumokat papíron, futárral, vagy postai úton juttatjuk el Önökhöz, míg a hiteles cégkivonatokat letöltheti a saját számítógépére, és kinyomtatva, vagy e-mailen keresztül elküldve tudja felhasználni.

Melyiket érdemes beszereznem, a hiteles, vagy a közhiteles cégkivonatot?

Ez attól függ, milyen célra szeretné felhasználni. Ha jelenlegi vagy leendő üzleti partnereiről szeretne tájékozódni, akkor elegendő a hiteles cégkivonat. Ha viszont valamilyen hivatali ügyintézésnél szeretné felhasználni a cégkivonatot, akkor érdeklődjön az adott hivatalnál, hogy ők konkrétan melyiket fogadják el. Sok helyen elegendő a hiteles dokumentum, de csak a közhiteles cégkivonat az, amit garantáltan mindenhol elfogadnak.

Hogyan tudom megrendelni a szükséges cégkivonatokat céginformációs szolgálatukon keresztül?

Ha szeretné megismerni különleges, a többi piaci ajánlatnál kedvezőbb csomagajánlatunkat, adja meg itt a telefonszámát, és kollégáink visszahívják, hogy elmondják Önnek csomagajánlatunk részleteit, és az Ön minden kérdését megválaszolják. Ha sürgősen szüksége lenne dokumentumokra, akkor pedig hívjon minket 06/1/-483-0000 telefonszámon.

Miután előfizetett egyedi csomagajánlatunkra, csak jelezni kell felénk e-mailben vagy telefonon, milyen közhiteles dokumentumra van szüksége, és 48 órán belül személyesen átveheti otthonában vagy irodájában. A hiteles cégkivonatokhoz azonnal hozzájuthat elektronikus formában, és saját maga kinyomtathatja.

Mennyi ideig érvényes a megrendelt előfizetési csomag?

Csomagajánlatunk 12 teljes hónapra szól.

Hogyan fog kinézni a közhiteles dokumentum, amit elküldenek nekem?

Oldalunkra feltüntettünk egy mintát erről, amit itt tud megnézni.

Mennyibe kerülnek a különböző cégkivonatok, hiteles céginformációk?

Egyedülálló csomagajánlatot állítottunk össze ügyfeleinek, ha szeretne a pontos árakról tájékozódni, akkor adja meg itt a telefonszámát, és kollégáink visszahívják!

Biztos, hogy elfogadják az Önök által küldött cégkivonatokat? Valóban hitelesek ezek a dokumentumok?

Igen, az általunk küldött cégkivonatok a Cégbíróság aktuális adatait tartalmazzák, mi magunk is tőlük kérjük ki az adatokat. Ha tehát tőlünk vásárolja meg a szükséges cégkivonatokat, akkor ezek a papírok teljes mértékben megegyeznek azzal, mint amihez hosszas ügyintézés után személyesen a Cégbíróságon hozzájuthatna.
Arról azonban kérjük győződjön meg már az adott dokumentum kikérése előtt, hogy hiteles, vagy közhiteles cégkivonatra van-e szüksége (kérdezze meg erről azt a hivatalt, ahová be kell nyújtania a hiteles dokumentumot).

Mennyi idő alatt jutok hozzá a szükséges dokumentumokhoz?

A hiteles cégkivonatokat azonnal letöltheti, és kinyomtathatja a saját számítógépén, a közhiteles cégkivonatokat pedig 48 órán belül veheti át a saját otthonában, vagy irodájában (postai úton, vagy külön kérésre futárral küldjük ki őket).

Milyen módon fizethetek a céginformációs szolgáltatásaikért?

Alapesetben a kedvező csomagajánlatunkról szóló szerződést és a számlát futár viszi ki a megrendelés másnapján, az összeget fizetheti a futárnak készpénzben, de átutalással is rendezheti. Lehetőség van arra is, hogy a szerződést faxon, még a megrendelés napján elküldjük Önnek!

Távollevők között kötött szerződésekről

Kormány rendelet letöltése